Marco Schaap

websites from Amsterdam

EEN WEBSITE LATEN MAKEN

Wat krijgt u allemaal bij uw website?

Content Management Systeem:

De geleverde website wordt ondersteund door een Content Management Systeem (CMS). Dit systeem stelt u als eigenaar instaat om zelf teksten,foto's, filmpjes en geluidsfragmenten op de website aan te passen/ toe te voegen. Ook kunt via dit systeem zelf pagina's toevoegen, uw social media koppelen, uitgebreide statistieken van uw gebruikers bekijken en zelfs uw eigen SEO gevens bewerken.

Responsive design:

Al onze websites hebben een responsive design. Dit betekent dat uw website beschikbaar is op de meest voorkomende apparaten zoals PC, telefoon en tablet. Dit zorgt er automatisch voor dat uw website gebruiks vriendelijker is en een betere beoordeling krijgt in Google.

Zoekmachine vriendelijk:

Al onze websites voldoen aan de W3C standaard en zijn hierdoor erg zoekmachine vriendelijk. Wij maken gebruik van clean urls, een logische linkstructuur en uw website wordt aangemeld bij Google en onderworpen aan een prestatie analyse.

Gekoppeld aan social media:

Het is bij onze website standaard mogelijk deze te koppelen aan uw social media. Dit kunt u later nog altijd bijwerken via het CMS.

Snelle laadtijd:

Onze websites hebben een snelle laadtijd, omdat wij gebruik maken van caching. Bij caching wordt een gegenereerde pagina door de server tijdelijk in het werkgeheugen gehouden waardoor bij een volgende verzoek deze pagina onmiddelijk kan worden geleverd aan de bezoeker. In de praktijk resulteert dit in een snelle laadtijd.