Marco Schaap

websites from Amsterdam

Onze werkwijze

Om het process zo soepel mogelijk te laten verlopen gebruiken wij een 5 stappen.

Stap 1:

Tijdens de eerste stap bespreken wij wat u wensen zijn voor een website, wat u met de website wilt bereiken, aan wat voor soort stijl u denkt en wat voor soort functies er op de website moeten komen. Dit gesprek kan via de mail, telefoon maar ook in een persoonlijk gesprek. Na dit gesprek vragen wij u om de benodigde materialen naar ons op te sturen. Denk hierbij aan het logo, foto's en eventuele teksten. Duur c.a. 1 week.

Stap 2:

Nadat we de wensen hebben besproken en de benodigde materialen zijn opgestuurd zullen wij beginnen met het design van uw website. Wanneer deze klaar is zullen wij u een link of afbeelding versturen waar u kunt zien hoe de website er uit komt te zien. U kunt tijdens deze stap aangeven of u aanpassingen en/of opmerkingen heeft. Duur c.a. ½ week.

Stap 3:

Na dit gesprek zullen wij indien nodig de aanpassingen en/of opmerkingen die u bij stap 2 heeft aangegeven verbeteren en u de laatste versie doorsturen voor wij aan stap 4 beginnen. Duur c.a. ½ week.

Stap 4:

Tijdens stap 4 zullen wij de website zoals afgesproken in stap 3 volledig functioneel maken. Wanneer dit gedaan is zullen wij u een link sturen waar u de werkende website kunt bekijken en ook kunt inloggen in het systeem om uw website te beheren. Dit is het moment om te testen of alles naar behoren werkt. Duur c.a. 2 weken.

Stap 5:

Als alles naar behoren werkt zullen wij nu beginnen met het testen van de website. Wij kijken of uw website voldoet aan de W3C standard en doen een SEO check up om te kijken of uw website voldoet aan de eisen van Google.com. Daarna zullen wij uw website online zetten voor het grote publiek en kunt u de gebruikersstatistieken bekijken via het inlogpanel. Duur c.a. ½ week.